MindMints

Disclaimer

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en zal regelmatig bijgewerkt worden. Mindmints.nl kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Mindmints.nl is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten.

 Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. Mindmints.nl kan nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.

 De informatie op deze site is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw arts of specialist, als diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Wij adviseren u dan ook om voor u met het gebruik van een voedingssupplement begint, eerst te overleggen met uw arts of specialist. Dit geldt uitdrukkelijk wanneer u reeds medicijnen gebruikt of onder medische behandeling staat.

 Voedingssupplementen vervangen geen gezonde voeding en dienen als aanvulling op een gezonde levensstijl.